Novi Sad
27.06.2013.
12:16
Bivši predsednik sindikata "Solidarnost" Miša Starović dobio je danas poziv za izdržavanje zatvorske kazne od 20 dana zbog povrede ugleda biznismena Branka Pešuta.
  • 28.06.2013 10:19
    Pošteno
    Pošto vidim da mnogi koji ovde komentarišu ne poznaju "gospodina" SINDIKALCA.Moram da vas obavestim da dotični nije ni S od sindikalca,jer je mnogo zloupotrebio položaj sina funkcinera i ovajdio se mnogo puta na račun SPO-a.Izmedju ostalog uzeo je otpremninu u NIS-u a odmah posle par dana sinčić ga je udomio u jednu od firmi kojom upravljaju "EKSPERTI" iz SPO-a.Toliko o njegovom poštenju,da ne nabrajam dalje!
  • Pacijent

    28.06.2013 10:10
    STRASNO
    Tako treba pohapsite sve radnike koji mesecima ne primaju platu.koji nrade na crno jer gazda nece da ga prijavi.koji nema zdravstvenu knjizicu kojeg gazda ucenjuje na razne nacine.Gazde nesme niko da proziva oni su na posten nacin dosli dofirmi skupo su platili do novaca i oni su nedodirljivi.Strasno dokle vise ko pita sirotinju jadni sindikalac nemoze ni sebe da zastiti ane radnika.Da nije zalosno bilo bo smesno.
  • Darko

    27.06.2013 21:06
    Darko
    Sindikalne vođe u zatvoru zbog izgovorene reči na konferenciji za štampu, dok "biznismeni" uništavaju firme i ne isplaćuju radnike. Nemam reči! Puna podrška gospodinu Staroviću! Taj sudija koji je doneo besramno rešenje mogao je bar da, uz gospodina Starovića, na iste kazne osudi i sve radnike koje je "biznismen" ostavio bez plata i da "prištedi" novac pomenutom poslodavcu...
  • 27.06.2013 21:00
    Da li je ovo moguće?!
    Čitam vest i komentare i ne mogu da dođem sebi. Da li je moguće, da u zemlji gde se jedan političar uhvati sa koferčetom, a onda postane premijer, gde je javna tajna da su milijarde evra trajno iznešene iz države, gde korupcija cveta na sve strane, dakle, da li je moguće da se jedan sindikalac koji se usudio da se pobuni protiv tajkunske tiranije, pošalje u zatvor, a sve prethodno navedeno kao da nikada nije ni bilo?! I da li je moguće da se sunarodnici tog sindikalca njemu podsmevaju što ide u zatvor zbog izgovorene reči?! E pa, neka nas i dalje eksploatišu i tajkuni, i političari, jer, bolje očigledno nismo ni zaslužili!
  • 27.06.2013 19:49
    Totalno nekorektna informacija, uopšte nije dorečena do kraja, izvučena iz konteksta, a sindikalac neće ići u zatvor.
  • dobrovoljac

    27.06.2013 19:30
    @zatvor
    Prijavljujem se dobrovoljno da idem u zatvor,ali da mi se dva sina veoma lepo uposle.
    Puna podrska za M.S.
  • neka

    27.06.2013 19:05
    neka
    Gospodo samo se vi zanosite politikom ,a Vojvbodina ce jednog dana proci ko kosovo,stranci siptari i crnogorci ce ga prisvojiti a vi ih bez obzira na politicku stranku uljuljkavajte i sve im dajte pa ce te ostati bez ruke koja vas hrani a to je Vojvodina.Srbi moraju svima da se izvinjavaju a proterani su sa svojih ognjsta ako i nisu onda zive kao gradjani 3 reda.....dokle tako siptare ovde nesme niko da dira kao i crnogorce politicki veoma jake koji su se ovde nakrali a u Crnojgori zidaju apartmane i hotele.SHta se svi pravite mutavi treba da vas je sramota fuuuuujjjj.
  • 27.06.2013 18:46
    Ovaj na slici je jedanput u znak protesta zbog presude koja nije zastitila radnike izvadio sebi zub ispred sudnice.Koliko je nas sto sve ovo lajkujemo i pisemo komentare spremno na takav korak.
  • 27.06.2013 18:41
    Da je napravio dil sa ovima iz vlasti nikada ne bi otisao u zatvor.Pogledajte samo sindikalca Novaka Vasica,bezbroj firmi mu je otislo u stecaj, a dana robije nema.
  • ljiljana

    27.06.2013 18:28
    da li je neko uopšte skontao zašto ovaj čovek treba da ide u zatvor? Ako je to vama normalno, onda kako radimo tako nam bog i pomaže. Jednostavno, nismo ni zaslužili ništa bolje!!!
  • mile V*

    27.06.2013 16:04
    ljuti
    Krstaška posla.
  • 27.06.2013 14:45
    "Neisplaćivanje zarada radnicima."
    A koliko je "biznismen" dobio zatvora za nesplacivanje plata. Gde su sudije i javni tuzioc da ga osude sto radnicka deca gladuju.
    Znaci nije uplatio ni doprinose. Direktno je ostetio drzavu. Onaj koji unistava drzavu je drzavni neprijatelj-terorista a sa takvima se zna kako terba kao i njihovim pomagacima.
  • TeodoraNS

    27.06.2013 14:31
    Ihhhh
    Ta SPO stranka je dno dna. Verujem da ima materijala da većina članova tako završi, niko tu čist nije. Svi po barem dve kupljene diplome, ne rade ništa po državnim firmama, jedini posao im je primanje plate i naravno pustošenje preduzeća, a da ne govorimo o platama, tako da nije ni čudno što ide u zatvor. Hoće li se grad napokon otarasiti takvih stranka??? SNS može i bez ovakve ljige.
  • Marijana

    27.06.2013 14:21
    Ako, ako
    I ovo neki dobar i pošten čo'ek! Treba baciti ključ kada veličanstveno uđe u ćeliju.
  • Srđan

    27.06.2013 14:16
    Došlo vreme..
    Neka čovek malo odmori, iako mu je svaki dan u firmi odmor, ovaj odmor je verovatno dragocen. :)
  • Pesut

    27.06.2013 13:13
    Dalje ruke!
    Ne dirajte mi Branka!
  • Sedam

    27.06.2013 13:06
    Pa, jel baš morao da kaže to što je rekao, tako kako je rekao ? Na dupe bi mu izišlo da nije ? Šta sad, ako je sindikalac, i otac funkcionera na vlasti, može da laje šta god mu padne na pamet, a oni koje vređa imaju ćutati ?
  • 27.06.2013 13:02
    Svi smo mi Mepol!
    E to je zemlja Srbija. Sindikalce treba u zatvor, a tajkunima subvencije iz dzepa svih gradjana. Zivelo postenje i socijalna pravda!
  • diplomata

    27.06.2013 12:40
    Otac Nemanje ali i Ognjane,a to je veoma bitan podatak.Dotična je za celu porodicu napravila proboj u lokalnu političku i ostalu scenu.A brat je toliko široko informisan,načitan i elokventan da je brzo zasenio tatu koji je opet poznat po opšte priznatim vrednostima,moralnim,duhovnim i finansiskim.A merilo ,imat a način na koji je stečeno ne pitati je ,kriterij političke opcije koju podržavaju i za čiji interes se bore do poslednje kapi znoja likova oko njih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna